Haberler
Yön

Gazeteler

Türkiye'deki gazete manşetleri. Gazetelerden okumak istediğiniz gazetenin birinci sayfasına tıklayın.
Gazete Başlıkları

sondakika.com:
Sondakika.com, Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen İnternet Sitesi Oldu - Türkiye'nin önde gelen kripto para borsası ICRYPEX, büyüme stratejileri doğrultusunda yeni listelemeler ve yeni nesil finansal hizmetlerle küresel ölçekte ilerleyişini sürdürüyor.


bbcturkish.com:
Vinicius Jr, ırkçılık nedeniyle futboldan giderek daha az keyif alıyor - WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange'ın başkent Londra'daki Yüksek Mahkeme'de görülen ABD'ye iade davasında ara karar açıklandı. Mahkeme, Assange'ın hemen iade edilemeyeceğine hükmederek, davayı 20 Mayıs'a erteledi.


Magazinkolik.com:
Yeşilçam'ın sevilen oyuncusu Bahar Öztan hayatını kaybetti - Zerrin Tekindor'un oğlu Hira Tekindor'un yönetmenliğini üstlendiği 'Toz' oyununun 300. oyununa Kenan Doğulu, Beren Saat, Esra Dermancıoğlu, İbrahim Selim ve Nilperi Şahinkaya gibi ünlü isimler katıldı. Zerrin Tekindor, oyunun ardından paylaştığı fotoğrafta katılımcılara teşekkür etti. Beren Saat ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımda tebriklerini iletti.


dha.com.tr:
Zonguldak'ta iç mimar Bartu Can'ın öldürülmesiyle ilgili itiraf - Zonguldak'ta kaçak maden ocağında çalışan Afganistan uyruklu Vezir Mohammed Nourtani'nin ölümüne ilişkin iddianame tamamlandı. İddianamede, yanmış halde bulunan cesedin, kaçak ocaktaki kazayı gizlemek ve ocağın kapanmasını engellemek için öldükten sonra yakıldığı belirtildi. 3'ü tutuklu 6 sanık hakkında 'iştirak halinde kasten öldürme' suçundan müebbet hapis istemi ile dava açıldı.


shiftdelete.net:
Yunanistan F-35 için hangarları boşaltıyor! Satılık F-16 Blok 30 ve Mirage 2000! - YouTuber MaxTech, özel bir soğutucu ile modifiye ettiği M3 MacBook Air'in performansını artırdı ve M4 MacBook Air'den beklenen seviyelere çıkardı. Ayrıca, daha pahalı olan M3 MacBook Pro modelinden daha yüksek performans elde ettiğini açıkladı. MaxTech'in keşfi, M3 MacBook Air'in soğutma çözümünün M3 MacBook Pro'dan ne kadar farklı olduğunu ve bu farklılığın sürekli performansa nasıl etki ettiğini gösteriyor. Bu modifikasyonlar, M3 MacBook Air kullanıcılarının performans kaybını geri kazanmalarına yardımcı olabilir ve kullanıcıların cihazlarından daha fazla fayda sağlamalarını sağlayabilir.


haberler.com:
Zirvedeki kulüp şaşırttı! İşte 2023-24 sezonunda futbolcularına en fazla maaş veren 20 takım - Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar, kaç TL oldu sorusunun yanıtı araştırılıyor. Ocak zammı sonrası bazı özel bankalar, promosyon tutarlarını 15 bin TL'ye kadar yükseltmişti. Peki, Ziraat Bankası emekli promosyon 2024 ne kadar?


Xinhua News Agency:
Youyiguan Sınır Kapısı, ASEAN Ülkeleriyle Ticarette Artış Kaydetti - YOGYAKARTA, 23 Mart (Xinhua) -- Endonezya'nın Yogyakarta kentindeki Jogokariyan Camii'nde Ramazan'da iftar yemeği hazırlayan insanlar, 22 Mart 2024. (Fotoğraf: Agung Supriyanto/Xinhua)


ankahaber.net:
Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı: Doğamızı koruma mücadelemize devam edeceğiz - Yükseköğretim Kurulu (YÖK), 8-9 Haziran'da yapılacak 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrencilerin mağduriyet yaşamamaları için ikinci 'geç başvuru hakkı' tanıdı. Başvuruları kaçıran adaylar, 25-28 Mart 2024 tarihleri arasında başvuru yapabilecek.


aa.com.tr:
Zürih Üniversitesi Araştırmacıları Peru'da 16 Milyon Yıllık Dev Yunus Fosili Buldu - Zürih Üniversitesi araştırmacıları, Peru'da Amazon Nehri'nde 16 milyon yıllık dev yunus türüne ait kafatası fosili buldu. Fosilin, Güneydoğu Asya'da yaşayan en yakın akrabasıyla ilişkili olduğu tespit edildi. Araştırma, Science Advances dergisinde yayımlandı.


iha.com.tr:
Zonguldak'ta Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında yaşlılara ev ziyareti yapıldı - Zonguldak'ta Üzülmez Tünellerinde seyir halindeki bir kamyonun açık kalan damperi, tünel içerisindeki sistemlere zarar verdi. Tünel trafiğe kapatılarak çalışma başlatıldı. Ekiplerin çalışmalarını tamamlayarak güzergahın yeniden trafiğe açılması planlanıyor.


Gazeteler son yıllarda büyük bir hızla büyüyen internet haberciliğinin gölgesinde kalsa da yine de çok büyük bir kitleye hitap ediyor. Teknolojinin gelişmesiyle bazı gazeteler medya sektöründe havlu atsa da, Türkiye'nin köklü gazeteleri hala günde binlerce gazete basmaya devam ediyor. Otoriteler bu gazetelerin artık haberleşme aracından fazlası olduğunu düşünüyor. Öyle ki bu gazeteler artık insanların siyası görüş, yaşam tarzlarını belli eder nitelikte. Büyük gazetelerin ayakta kalabilmesinin en önemli sebeplerinden biri de bu. Türkiye'nin önde gelen gazeteleri, hızla gelişen internet medyası karşısında ayakta kalabiliyorsa şüphesiz bu durumda duyarlı abonelerinin katkısı çok büyük.


Posta gazetesinin haftalık tiraj rakamlarına bakıldığında 400.000'e yaklaştığı görülüyor. İlk 3'e girmeyi başaran gazetelerden birisi olmayı başaran bir diğer gazete Hürriyet. Hürriyet gazetesi de 400.000 e yaklaşan haftalık tirajıyla göze çarpıyor. Hürriyet'in ardından Sözcü 300.000'i aşkın haftalık tirajıyla 3.sırada yer alıyor.

title