Haberler
Yön

Gazeteler

Türkiye'deki gazete manşetleri. Gazetelerden okumak istediğiniz gazetenin birinci sayfasına tıklayın.
Gazete Başlıkları

sondakika.com:
İki Gözüm Ahmet: Sürgün Filmi Gişede Rekora Gidiyor - Yaşamında olduğu gibi ölümünden sonra bugün hala çok tartışılan Ahmet Kaya'nın son filmi İki Gözüm Ahmet: Sürgün gişede rekora gidiyor


Xinhua News Agency:
Yeni Delhi'deki pazarlarda Ramazan Bayramı hazırlıkları - Yangon kentindeki insanlar, şemsiyeler ve ferahlatıcı içeceklerle sıcak hava dalgasının etkilerini hafifletmeye çalışıyor. Kavurucu güneşe rağmen, insanlar serinlemek ve günün tadını çıkarmak için çeşitli yöntemler deniyor.


ankahaber.net:
Yurt Genelinde Hava Sıcaklığı Mevsim Normallerinin Üzerinde Olacak - Yüksek Seçim Kurulu, siyasi partilerin seçimlerle ilgili itirazlarını görüşmeye devam ediyor. Seçim sonuçlarıyla ilgili gelişmeler izleniyor.


Magazinkolik.com:
Zafer Algöz, annesini ve babasını kaybetti - Yetenekli sanatçı Ayşegül Aldinç, zamanla biriktiğini, demlendiğini ve tatlandığını söylüyor. Bir zamanlar 'seksi kadın' sıfatından rahatsızlık duyduğunu ancak artık hiçbir şeyi kafaya takmadığını belirtiyor. Ev halinin en güzel ve gerçek hali olduğunu vurgulayan Aldinç, yalnızlığın kendi seçimi olduğunu ve daha barışılabilir bir duygu olduğunu ifade ediyor.


bbcturkish.com:
Vietnam'da tarihin en büyük banka dolandırıcılığı davası sonuçlandı - Yarın Ramazan Bayramı'nın ilk günü. Gazze'deki savaşta ailesini yitiren çocuklar bu bayramı kutlayamayacak. Refah'a sığınan 11 yaşındaki Layan, 'Savaş yüzünden bu bayram, öncekiler gibi değil. Ailemiz yok oldu' diyor. Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) savaşın başlangıcından bu yana 13 bin çocuğun öldürüldüğünü bildirdi. UNICEF, kendisine bakacak kimsesi kalmayan çocukların, Gazze'de yerinden edilen nüfusun yüzde 1'ine tekabül ettiğini söylüyor.


shiftdelete.net:
YouTube'un yeni tasarımı ortaya çıktı - Zaman zaman can sıkıntısı bastırdığında mobil oyunlar harika bir eğlence kaynağı olabiliyor. İşte en iyi mobil oyun önerileri: Clash Royale, Among Us, Clash of Clans, Duel Of Sky, Candy Crush Saga, Brawl Stars, Temple Run 2, Hay Day, League of Legends: Wild Rift, Subway Surfers, Vector, Smash Hit.


dha.com.tr:
Uyuşturucu çetesinden üniversiteliye tahta kaşıkla cinsel saldırı - Zonguldak'ta aynı uyuşturucu çetesine üye olduğu iddia edilen üniversite öğrencisi Ali S.K.'ye (25), tabancayı polise yakalattığı için dövüp işkence yapan ve video çekerek tahta kaşıkla cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan 6 kişinin yargılandığı davada tutuklu sanık, çete üyesinin adresini husumetlilerine söylediği için öğrenciye darp ve işkence yapıldığını öne sürdü.


haberler.com:
Ziyech gol izle! (Alanyaspor Galatasaray) - Yüksek Seçim Kurulu'ndan Van kararının gerekçesine ilişkin yapılan açıklamada, "Diyarbakır Ağır Ceza Mahkemesi'nin son kararı yok hükmündedir. Abdullah Zeydan seçilme yeterliliği taşımaktadır" ifadelerine yer verildi.


iha.com.tr:
Zonguldak'ta Yaya Otomobil Çarpışması: 1 Yaralı - Zonguldak'ta vatandaşlar bayram öncesi alışveriş yapmak için dükkanlara akın etti. En çok ilgi gören ürünler ise şeker ve tatlılar oldu. Esnaf ise fiyatların bir önceki seneye göre düşük olduğunu belirtti.


aa.com.tr:
ZVVZ USK Prag, ÇBK Mersin'i 95-67 yenerek üçüncü oldu - Zonguldak'ta, Ramazan Bayramı tatili süresince artan trafik yoğunluğuna karşı yapılan denetimlerde dronlar da kullanıldı. Milli Egemenlik Caddesi Emniyet Kavşağı'nda gerçekleştirilen denetimlerde 12 araç kontrol edildi ve çeşitli ihlaller nedeniyle toplam 18 bin 981 lira idari para cezası kesildi.


Gazeteler son yıllarda büyük bir hızla büyüyen internet haberciliğinin gölgesinde kalsa da yine de çok büyük bir kitleye hitap ediyor. Teknolojinin gelişmesiyle bazı gazeteler medya sektöründe havlu atsa da, Türkiye'nin köklü gazeteleri hala günde binlerce gazete basmaya devam ediyor. Otoriteler bu gazetelerin artık haberleşme aracından fazlası olduğunu düşünüyor. Öyle ki bu gazeteler artık insanların siyası görüş, yaşam tarzlarını belli eder nitelikte. Büyük gazetelerin ayakta kalabilmesinin en önemli sebeplerinden biri de bu. Türkiye'nin önde gelen gazeteleri, hızla gelişen internet medyası karşısında ayakta kalabiliyorsa şüphesiz bu durumda duyarlı abonelerinin katkısı çok büyük.


Posta gazetesinin haftalık tiraj rakamlarına bakıldığında 400.000'e yaklaştığı görülüyor. İlk 3'e girmeyi başaran gazetelerden birisi olmayı başaran bir diğer gazete Hürriyet. Hürriyet gazetesi de 400.000 e yaklaşan haftalık tirajıyla göze çarpıyor. Hürriyet'in ardından Sözcü 300.000'i aşkın haftalık tirajıyla 3.sırada yer alıyor.

title