Haberler
Yön

Gazeteler

Türkiye'deki gazete manşetleri. Gazetelerden okumak istediğiniz gazetenin birinci sayfasına tıklayın.
Gazete Başlıkları

Snob Magazi:
Seçimde kaybeden Hakan Peker konuştu: Siyaset defterini kapatmadım - İYİ Parti'den Safranbolu Belediye Başkan adayı olan ve 31 Mart seçiminde kaybeden Hakan Peker, siyaset defterini kapatmadığını ve bu süreçte kimseye kırgın olmadığını söyledi.


Magazinkolik.com:
Zeynep Bastık Ameliyat Olacağını Açıkladı - Zeynep Bastık, sosyal medya hesabı üzerinden kulak-burun-boğaz doktoruna göründüğünü ve burnundan operasyon geçirmesi gerektiğini duyurdu. Bastık, uyuyamadığı ve nefes alamadığı için taktığı bantların sebebini öğrendiğini ve ameliyatın kısa süreceğini belirtti.


shiftdelete.net:
YouTube, reklam engelleyici uygulamalara karşı yeni önlemler aldı - YouTube'un yakında alacağı yeni güncellemeyle Android uygulamasında bazı kritik değişiklikler yapılacak. Bu güncelleme, yeni modeller için bir müjde niteliğindeyken, eski cihazlar için ise bir soruna işaret ediyor. Güncellemeyle birlikte AV1 kod çözücüsü kullanılacak ve bu durum özellikle eski cihazlarda kasma ve pil sorunlarına neden olabilecek.


dha.com.tr:
Yeni başkan talimat verdi! Zabıtalar Patnos'taki hurdacıları tek tek dolaşıp belediye araçlarının parçalarını arıyor - Zonguldak'ta tüfekle vurulan ve yavrularıyla birlikte bulunan bir sokak köpeği, veteriner kliniğinde tedavi altına alındı. Köpeğin sağ arka bacağı ve kuyruğu ameliyatla kesilirken, omuriliğinden 2 saçma çıkarıldı. Yavrulardan biri ise isabet alan saçmalardan dolayı hayatını kaybetti.


bbcturkish.com:
Ürdün, İran'ın İsrail'e yönelik saldırılarına karşı ABD, İngiltere ve Fransa ile güçlerini birleştirme kararı aldı - Yılın canlı ve renkli bahar ayları geldi. Havalar ısınıyor, çiçekler açıyor ancak bu aynı zamanda havada daha fazla polen olduğu anlamına geliyor. Polenle birlikte artan, bahar alerjisi olarak adlandırılan saman nezlesi ise, birçok kişi için burun akıntısı ve gözlerde kaşıntı demek. Bahar alerjisi olan kişilerde burun, göz ve boğazın şişmesine veya tahriş olmasına neden olan proteinler içeren polenlerin etkisiyle semptomlar ortaya çıkar. Bahar alerjisinin semptomlarıyla başa çıkmak için antihistaminik veya farklı formlarda steroidler kullanılabilir.


Xinhua News Agency:
Yuyuan Bahçesi'nde düzenlenen Bahar Çiçek Festivali - Yunanistan'ın Olimpiya antik kentinde düzenlenen Olimpiyat ateşi yakma töreninde, Yunan aktris Mary Mina tarafından ateş tutuşturuldu. Bu ateş, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları için simgesel olarak yakıldı.


haberler.com:
Zorlu Holding binasına ateş açıldı! Olay nedir, son durum ne? - Zorlu Holding binasına saldırı düzenlenmesinin ardından olay nedir ve yaralanan oldu mu merak ediliyor. Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına silahla ateş açıldı. Peki, Olay nedir, son durum ne?


ankahaber.net:
Zonguldak Belediyesi'nin Borcu 1 Milyar 153 Milyon TL - Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, hükümetin Dünya Bankası ile temaslarını değerlendirerek Türkiye'nin menfaatlerinin aleyhinde bir gelişme olduğunu belirtti.


aa.com.tr:
ZVVZ USK Prag, ÇBK Mersin'i 95-67 yenerek üçüncü oldu - Zonguldak'ta otizmli bireyler ve aileleri, tiyatro ve halk oyunları eğitimi alarak sosyal hayata aktif katılım sağlıyor. Karaelmas Otizmli Bireyler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan proje kapsamında otizmli bireyler ve aileleri, tiyatro oyunları ve halk oyunları gösterimi için çalışmalar yapıyor. Proje sayesinde otizmli bireylerin özgüveni gelişirken, aileler de sosyalleşme imkanı buluyor.


iha.com.tr:
Zorunlu uygulama bitti, lastik değişimi hızlandı - Zorunlu kış lastiği uygulamasının sona ermesiyle birlikte lastikçilerde yaz lastiğine dönüş telaşı başladı. Sürücülerin yaz aylarında kış lastiği kullanmaması gerektiğini belirten servis müdürü, lastik alacak vatandaşların etiketleri kontrol etmeleri gerektiğini ve doğru seçim yapmaları gerektiğini vurguladı. Kış lastiği ile yazın devam edilmesinin araçların performansını düşürdüğüne dikkat çekildi.


Gazeteler son yıllarda büyük bir hızla büyüyen internet haberciliğinin gölgesinde kalsa da yine de çok büyük bir kitleye hitap ediyor. Teknolojinin gelişmesiyle bazı gazeteler medya sektöründe havlu atsa da, Türkiye'nin köklü gazeteleri hala günde binlerce gazete basmaya devam ediyor. Otoriteler bu gazetelerin artık haberleşme aracından fazlası olduğunu düşünüyor. Öyle ki bu gazeteler artık insanların siyası görüş, yaşam tarzlarını belli eder nitelikte. Büyük gazetelerin ayakta kalabilmesinin en önemli sebeplerinden biri de bu. Türkiye'nin önde gelen gazeteleri, hızla gelişen internet medyası karşısında ayakta kalabiliyorsa şüphesiz bu durumda duyarlı abonelerinin katkısı çok büyük.


Posta gazetesinin haftalık tiraj rakamlarına bakıldığında 400.000'e yaklaştığı görülüyor. İlk 3'e girmeyi başaran gazetelerden birisi olmayı başaran bir diğer gazete Hürriyet. Hürriyet gazetesi de 400.000 e yaklaşan haftalık tirajıyla göze çarpıyor. Hürriyet'in ardından Sözcü 300.000'i aşkın haftalık tirajıyla 3.sırada yer alıyor.

title